Arrel, ontwikkeling en reparatie van elektronica.

Arrel electronics ontwikkelt en levert complete elektronische systemen op maat.
Er gaat een rijke historie aan elektronica kennis schuil, die zich verdeelt over een uitgebreid netwerk, zodat we een oplossing op bijna elk elektronisch probleem kunnen ontwerpen en realiseren.

Wij bieden optimaal gemak doordat wij ook de productie en levering compleet kunnen verzorgen.Wij bieden de volgende diensten aan:

Ontwikkeling van besturingen
In nauw overleg met de klant zorgen wij voor de ontwikkeling en ontwerp van uw product. Dit loopt van het uitvoeren van een haalbaarheidsonderzoek, het geven van advies, het ontwikkelen van software, het ontwerpen van het PCB lay-out tot het herontwerpen (redesign) van uw bestaande PCB lay-out.


Wij zijn gespecialiseerd in de  auto cad pakketten van Protel (Altium) en het programmeren van microcontrollers met het software pakket Realizer (Actum Solutions).

Aanvulling van uw ontwikkelteam
Bij ontwikkeling mee denken en een brug leggen, tussen elektrische en mechanische besturingen wanneer  uw eigen R&D team vast loopt of in tijdnood fungeert.

Inkoop PCB’s en componenten
De ontworpen besturingen kunnen wij voor u bij diverse leveranciers in binnen- en buitenland inkopen.

Bedrading en samenbouw
Wij kunnen ook de bekabeling verzorgen en monteren. Ook kan de geassembleerde print worden samengebouwd en gemonteerd in behuizing of systeem, zodat een compleet product ontstaat.

Geef een reactie